Twee teams van ASC’62 in het nieuw gestoken

Twee teams van ASC’62 in het nieuw gestoken

Nadat Morrenhof-Jansen BV al ettelijke jaren hoofdsponsor is van de drie dameselftallen bij ASC’62 is er met ingang van dit seizoen nu ook een pupillenteam dat in Morrenhof-Jansen-tenue het blauw-wit verdedigt.
Klaas Jansen was zaterdag 27 september aanwezig op Sportpark Gerner om daar de F3-pupillen te voorzien van nieuwe shirts. Voor de wedstrijd tegen Rohda Raalte vond de officiële overhandiging van de shirts plaats. Alle pupillen kregen daarbij een handdoek van het Dalfser installatiebedrijf en voor Klaas Jansen was er een ingelijst shirt en voor mevrouw Jansen een boeket bloemen.
Eén van de voetballertjes, Jordy, is de kleinzoon van Klaas Jansen. Opa en oma zagen hoe het team een mooie 4-0 overwinning behaalde die vervolgens in het clubgebouw werd gevierd met een traktatie van Morrenhof-Jansen.

Bouwbedrijf Bongers BV

De jeugd heeft de toekomst, met deze woorden onderschrijft directeur Gert van Marle zijn sponsoring van het ASC C1-elftal. “In de toekomst hebben we nog veel goede sterke bouwvakkers nodig en sporten draagt zeker bij aan een gezond en fit lichaam”.
De shirtsponsoring door Bongers BV is een uitbreiding op een al langer bestaande overeenkomst tussen ASC’62 en het bouwbedrijf. Van Marle wil, mede door zijn sponsoractie, de aandacht richten op samenwerken. De slogan van zijn bedrijf: ‘Bouwen doen we samen’ is in aangepaste vorm ook zeker van toepassing voor sporters: Een goed team zijn, doen we samen.
C1 gaat in ieder geval goed van start, na drie wedstrijden staan de jongens en de twee meiden op een derde plaats in de competitie.

Foto's 2
Twee teams van ASC’62 in het nieuw gestoken
Artikel delen: