DiepHuuz veroorzaakt een boel commotie

DiepHuuz veroorzaakt een boel commotie

Precies een maand geleden kwam er in Dalfsen een nieuw geheim underground techno en deephouse feest in het licht. De locatie zou tot de dag zelf geheim blijven voor de bezoekers die zich hebben aangemeld. Veel commotie kwam er vervolgens.

Horeca zou belemmerd worden. Een project-x á la Haren zou het worden. Illegaal drank verkopen en een bult overlast was zekerheid! En dat allemaal omdat de locatie geheim zou zijn terwijl de politie en gemeente er gewoon vanaf weten. Vervolgens ook nog een claim om de naam! Vanaf heden heet het feest, wat zelfs nog moet komen, dan ook lekker op z’n “Dalfs” DiepHuuz i.p.v. DiepHuis. Er kan dus gerust gezegd worden dat het heel wat onnodige commotie oplevert voor een intiem gezellig feestje met minder dan 50 liefhebbende fans van deze muziekstroming!!!

Het duurt nu nog minder dan 1 week voordat het underground feest in Dalfsen los barst! Het aanmelden kan nog tot en met vrijdag 3 oktober. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar barrystabij@hotmail.com. Je ontvangt vervolgens instructies over hoe en wat te doen. Wil je meer informatie over het feest zelf? Ga dan even naar www.facebook.com/DiepHuuzDalfsen

Dat het feest wordt staat als een DiepHuuz!
www.facebook.com/DiepHuuzDalfsen

Foto 1
Artikel delen: