Gloednieuwe Albert Heijn Dalfsen opent 15 oktober

DALFSEN – In Dalfsen opent woensdag 15 oktober om 11.00 uur de gloednieuwe Albert Heijn van het ondernemersechtpaar Albert en Joke Huisjes. De supermarkt bevindt zich in het nieuwe project Waterfront. De Albert Heijn biedt een groot assortiment, heeft een kleine Gall & Gall-winkel met een goede sortering gedistilleerde dranken en beschikt over een ruime, overdekte parkeergelegenheid. Parkeren is gratis met de blauwe parkeerschijf. De Albert Heijn is van alle gemakken voorzien. Zo kunnen klanten er ook boodschappen doen met de zelfscanner. “Iedereen is van harte welkom om de opening van onze winkel mee te maken”, zegt Albert Huisjes. “Het wordt een gezellig feestje.”

De Albert Heijn viert de opening samen met de buurt. Woensdagochtend 15 oktober worden er speciale blauwe winkelmandjes verstopt in de omgeving van de winkel. Wie er eentje vindt, mag dat komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro. “Tot en met zaterdag 18 oktober vieren we feest”, vertelt Joke Huisjes. “In de openingsweek komt de Albert Heijn-hamster op woensdag en zaterdag langs, en vrijdags is er een goochelaar. We organiseren allerlei proeverijen en hebben verrassende acties.”

Winkelen met de zelfscanner
Bij de nieuwe Albert Heijn kan de klant alle boodschappen halen. De winkel heeft een volledig assortiment met veel dagverse producten. Ook is er een kleine Gall & Gall met een interessant aanbod gedistilleerde dranken. Bij de Albert Heijn kan ook boodschappen worden gedaan met de zelfscanner. Klanten die dit systeem kennen uit andere Albert Heijn-winkels vinden het prettig om zo te winkelen. “Zij noemen onder andere als voordeel dat de boodschappen tijdens het winkelen al mogen worden ingepakt”, legt Albert Huisjes uit. “Die hoeven dus niet meer op de kassaband. Natuurlijk kunnen klanten bij ons ook gewoon afrekenen bij de caissière.” In de supermarkt van het echtpaar Huisjes gaan zo’n 65 medewerkers aan de slag. Iedereen kent elkaar pas kort, en het klikt. “Het is nu al een hecht team. Ze staan te popelen om de klanten in hun winkel te verwelkomen.”

Wij gaan ervoor!
Het ondernemersechtpaar woont in Dalfsen en werkt er dus nu ook. Zij voelen zich betrokken bij alles wat er speelt in hun gemeente. Ook Kunst om Dalfsen heeft hun steun: de kunstenaars gaan exposeren in de drie etalages aan de kant van de Eshuisstraat. “Wij willen graag een steentje bijdragen aan het sociaal-maatschappelijke leven. Onze winkel zal daarom regelmatig meedoen aan verschillende activiteiten”, zegt Joke Huisjes. “Eerlijk gezegd, het is onze grote wens dat deze Albert Heijn een vertrouwde plek wordt voor alle boodschappen en ook een actieve rol krijgt in de buurt. Wij gaan ervoor!”

Albert Heijn aan de Raadhuisstraat 13 in Dalfsen-Waterfront is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur.

Artikel delen: