De 12e eindejaarsexpositie 2014 is in zicht

De 12e eindejaarsexpositie 2014 is in zicht

ROUVEEN – Tussen kerst en nieuwjaar is het overwegend een rustige periode. Veel mensen zijn vrij, grote klussen worden niet opgepakt, dus is het een mooie gelegenheid om eens even een bezoekje te brengen aan het ‘t Koetshuus. Verzamelaars die graag hun verzameling aan anderen willen laten zien hebben weer de gelegenheid om een stand in te richten. De verzamelaars hebben we weer gevonden of hebben zich spontaan aangemeld. Ook de trouwe vrijwilligers hebben zich weer bereid gevonden om de expositie tot een succes te brengen. Trouwe bezoekers zullen ook dit keer weer verbaast staan wat er zoal wordt verzameld.
Dit keer staan er weer diverse verzamelingen als: prachtige aquarellen van Piet Klompmaker (eigenaar voorm. schildersbedrijf te Rouveen), veel wanddoeken aangevuld met diverse attributen, de historische vereniging staat er, heel veel mooi oud klein gereedschap, oud huis en keukengerei, melk cups en theezakjes, veel borstrokken, servies met een verscheidenheid aan teksten, trommels en miniatuur schoentjes.
Na dit gelezen te hebben en bent u in het bezit van een mooie verzameling en wilt u dit delen met anderen, geef je dan op voor 2015 of daarna.
Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl. Deze expositie in het ‘t Koetshuus, Gemeenteweg 83a wordt officieel geopend op zaterdag de 27e om 11.00 uur en is dan open tot 16.00 uur, ook open maandag de 29e van 13.00 tot 21.00 uur en dinsdag de 30e van 13.00 uur tot 21.00 uur. Dalfsenaren en ook mensen uit Nieuwleusen zijn extra welkom

Foto's 2
De 12e eindejaarsexpositie 2014 is in zicht
Artikel delen: