Hands-Up eindejaarstoernooi 2014

DALFSEN – Maandag 29 december 2014 heeft de recreatieve volleybalvereniging Hands-Up uit Dalfsen haar jaarlijkse eindejaarstoernooi gehouden. Plaats van handeling was de traditiegetrouw de Trefkoele+. Hier traden in totaal 20 teams aan voor de sportieve strijd. Het was de aanwezigen (onder meer afkomstig uit Lemelerveld, Nieuwleusen en Berkum) niet ontgaan dat er sinds vorig jaar het nodige was veranderd aan de Trefkoele (zonder +). Gelukkig kon een ieder op tijd de kleedkamers vinden zodat toch om 19.15 het startschot gegeven kon worden. Hierna barstte de fanatieke strijd in 4 poules los.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, kon de stand worden opgemaakt en dat leverde 4 winnaars op. In poule A was “Allotria” de sterkste. In de B-poule was dat het team met de klinkende naam “Wein, Weib & Gesang”. Zij mogen volgend jaar hun kunsten vertonen in de sterke A-poule. Winnaar van de C-poule zijn de mannen en vrouwen van “Berkum oud” geworden. Daarmee verzekeren zij zich voor volgend jaar een plek in de B-poule. En in poule D was het team “Berkum nieuw” de sterkste en ging er met de wisselbeker vandoor.

Het was een geslaagde, sportieve, maar bovenal een gezellige avond.
Ook zin om te volleyballen?

Een nieuw jaar is voor velen een moment van goede voornemens. Meer bewegen en een gezondere levensstijl wordt dan vaak genoemd. Misschien is volleybal dan wel een goed idee.

Volleybalverenging Hands-Up speelt recreatief en koppelt gezelligheid aan sportiviteit. Hands-Up speelt elke maandagavond in de Trefkoele te Dalfsen.

Dus, als u uw goede voornemens in daden wilt omzetten en u bent ouder dan 21 jaar dan bent u van harte welkom om eens een keertje mee te doen. We starten altijd om 21.00 uur en gaan dan door tot 22.30 uur. Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de Henk van Marle (0529-434778). Een mailtje sturen kan ook naar handsupdalfsen@hotmail.com.

Namens het bestuur van Hands-Up
Henk van Marle

Artikel delen: