Zang- en muziekmiddag

Zang- en muziekmiddag

NIEUWLEUSEN – LICHTMIS – Zang- en muziekmiddag met De Diekzangers uit Staphorst en Nostalgie uit Vaassen. De opbrengst komt ten goede aan de Alzheimer stichting Nederland.

Op zaterdag 21 februari a.s. aanvang 14.30 uur vindt er in Partycentrum De Vijverhoeve aan de Lichtmis (A28) een zang- en muziekmiddag plaats. Medewerking wordt verleend door de Diekzangers uit Staphorst en Nostalgie uit Vaassen. De netto opbrengst komt ten goede aan de Alzheimer Stichting Nederland.

De zanggroep Nostalgie is ruim tien jaar geleden opgericht met het doel liedjes te zingen uit grootmoeders tijd, aangevuld met vaderlandse liederen en zeemansliedjes. De zanggroep wil jong en oud laten genieten en laten meezingen met liederen van vroeger, onder het credo: “Muziek maakt u en ons blij!” De Diekzangers uit Staphorst kent ook een uitgebreid Nederlandstalig repertoire van vroeger en nu.

Kaarten voor €10,- (incl. twee koffie) p.p. zijn verkrijgbaar bij Supermarkt Ubak, Oude Rijksweg 414, 7954 GV Rouveen en Drukkerij Nico de Graaf, Burg. Backxlaan 340, 7711 AL Nieuwleusen. U kunt tevens telefonisch reserveren bij de heer J. Bijker; 0529-481364. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de ingang van de Vijverhoeve
Zie ook www.vijverhoeve.nl , www.diekzangers.nl en www.alzheimer-nederland.nl

Foto's 2
Zang- en muziekmiddag
Artikel delen: