Popkoor 4EverYoung zingt Spaans

Popkoor 4EverYoung zingt Spaans

DALFSEN – Op zaterdag 28 februari 2015 as. zal Popkoor 4EverYoung meedoen aan “Zwolle zingt!”. “Zwolle zingt!” is een jaarlijks terugkerend zangfestival in Zwolle, dat koren uit Zwolle en omgeving een podium biedt. Aan het festival zit een thema verbonden en dat is dit jaar “Zwolle zingt Spaans!”. Elk koor dat deelneemt aan het festival is verplicht op een Spaanstalig lied ten gehore te brengen.

Om 13:55 uur treedt Popkoor 4EverYoung op met een aantal nummers waar de afgelopen week met plezier mee is gerepeteerd. Het optreden is in de Lutherse Kerk aan de overkant van de Blijmarkt.

Het festival vindt plaats tussen 11:00 en 16:30 uur, verspreid over 3 locaties. In totaal zijn er 21 deelnemende koren uit Zwolle en omgeving. De locaties voor de optredens zijn Theater Odeon, de Lutherse kerk aan de overkant van de Blijmarkt en de Fundatie.
De toegangsprijs voor het festival is slechts 2 euro. U bent van harte uitgenodigd om naar de optredens te komen kijken.
Museumbezoekers kunnen gratis “ons” festival bezoeken en met een festivalkaartje kan men tegen een gereduceerd tarief naar het museum.

Voor meer informatie over het festival kunt u terecht op http://www.zwolle-zingt.nl/

Tevens is Popkoor 4-everyoung nog op zoek naar enthousiaste dames die de sopranenpartij zouden willen versterken. Mocht u geïnteresseerd zijn, kijk op www.popkoor-4everyoung.nl

Artikel delen: