Jeugdsoos Hoonhorst-Wijthmen op stap

Jeugdsoos Hoonhorst-Wijthmen op stap

HOONHORST – WYTHMEN – Vrijdagavond 17 april stond er bij de Jeugdsoos Hoonhorst-Wijthmen de activiteit “Indoorkermis te Almelo” op het programma. De opkomst was erg groot. Maar liefst 45 kinderen hadden zich hiervoor opgegeven.
Voor de reis naar Almelo werd er gebruik gemaakt van een gesponsorde bus. Om 18.30 uur vertrok de bus uit Hoonhorst. Na aankomst in Almelo konden de kinderen zich een paar uur uitleven in de diverse attracties van de Indoorkermis. Moe maar voldaan stapten ze om 22.00 uur weer in de bus voor de terugreis.
Al met al een activiteit waar iedereen met tevredenheid op terugkijkt.
Het vervoersbedrijf M & M TRAVEL van Cor en Linda uit Dalfsen en Volvo dealer NIEUWENHUIJSE waren bereid om deze bus te sponsoren. Nieuwenhuijse is een Volvo dealer groep met o.a vestigingen in Zwolle en Meppel. Veiligheid en betrouwbaar zijn de waarden waar Volvo voor staat en wat Nieuwenhuijse ook uitdraagt. Op de website www.nieuwenhuijse.nl staat alle informatie.
Een gebaar wat door de Jeugdsoos uiteraard zeer gewaardeerd wordt en waarvoor we ze dan ook heel hartelijk willen bedanken!

Foto's 3
Jeugdsoos Hoonhorst-Wijthmen op stap
Jeugdsoos Hoonhorst-Wijthmen op stap
Artikel delen: