Feestelijke opening BSO Vilsteren - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Feestelijke opening BSO Vilsteren

VILSTEREN – Op woensdag 29 april is de buitenschoolse voorziening in Vilsteren feestelijk geopend door de eigenaar van kinderopvangorganisatie en een ouder van de Sint-Willibrordusschool. Ouders, kinderen en andere belangstellenden konden een kijkje nemen op de nieuwe vestiging aan de Vilsterseweg 5. Een heerlijk ijsje kon deze middag natuurlijk niet ontbreken.
In een knusse ruimte binnen basisschool Sint-Willibrordus in Vilsteren, biedt de kinderopvang vanaf maandag 18 mei BSO voor maximaal 20 kinderen. De openingstijden sluiten aan op de schooltijden tot 18.00 uur. Tevens wordt er Voorschoolse Opvang en verlengde opvang aangeboden.

Tijdens de schoolvakanties vragen we ouders hun kinderen op  locatie in Dalfsen te brengen, om zo de kinderen geheel los te maken van de schoolse situatie en kennis te laten maken met alle facetten van de agrarische omgeving.
Hoewel deze BSO locatie zich niet op agrarisch bedrijf bevindt, in tegenstelling tot onze locatie in Dalfsen, zijn er tal van mogelijkheden in de natuurrijke omgeving waar deze BSO gevestigd is. Het bos ligt op loopafstand. Het dorp Vilsteren biedt tal van mogelijkheden om afwisselende activiteiten aan te bieden.

Artikel delen:
Foto's 2
Feestelijke opening BSO Vilsteren - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto