Wildness Festival Wythmerplas

WYTHMEN – De Wijthmenerplas wordt omgetoverd tot een muzikaal dorp dat twaalf uur lang het middelpunt is van feest, verrassingen en spektakel.


Gekkigheid, Grote Artiesten en Vééél Wilde Momenten!
9 Area’s, meer dan 100 artiesten zoals Don Diablo, Firebeatz, Sick Individuals, Vato Gonzalez, Kraantje Pappie, La Fuente, Sandro Silva, Brennan Heart, Frontliner, Radical Redemption, Frequencerz live, D-Block & S-te-Fan, Crypsis, Noisecontrollers, Jack of Sound, Moridin live, EgbertLIVE, Remy Unger, Juan Sanchez ? The Darkraver, Deepack, DJ Bass-D en zo nog veel meer artiesten!

Salsa Plaza
Jaja, het kan én het mag! Salsa dansen met je beste vriend of vriendin. Heb je het nog niet eerder gedaan? Geen enkel probleem! Fuerza de la Salsa uit Zwolle verzorgt hier niet alleen de muziek, maar er wordendoor hun ook workshops gegeven, zodat niemand een excuus heeft om niet een poging te wagen op de dansvloer! Geniet van de zomerse klanken en schud die heupjes lekker los!

Wildernis
Wildness Festival is een dag vol vermaak, een dag vol muziek maar ook zeker een dag vol beleving. Talloze acteurs en actrices lopen rond om jou een glimlach te bezorgen.Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om gek te doen, leuke foto’s te maken en keihard los te gaan! Laat jezelf verrassen op het vetste festival van Zwolle en omstreken!

waar: Wijthmenerplas, Zwolle Hele programma voor Wijthmenerplas.

datum: 16 mei 2015

aanvang: 12:00 uur

Artikel delen: