OPBOUW STONE ROCK FESTIVAL BEGONNEN

OPBOUW STONE ROCK FESTIVAL BEGONNEN


FESTIVAL VERWACHT STRALEND WEER.

Stone Rock Festival 2015 zal aanstaande zaterdag, 6 juni, plaatsvinden aan de voet van de Zwevende Kei in Dalfsen. Het festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan en pakt daarom groots uit.

Vorige week heeft Stone Rock Festival haar timetable bekend gemaakt via social media. Daarnaast is er bekend gemaakt dat Arriva vanaf 21:30 uur bussen in gaat zetten tussen Ommen, Dalfsen en Zwolle vanwege werkzaamheden aan het spoor vanaf dat tijdstip.

Alle weersvoorspellingen wijzen erop dat het aanstaande zaterdag prachtig weer wordt met veel zon en hoge temperaturen. Dus zal Stone Rock Festival haar vijfjarig bestaan met prachtig weer vieren.

Reeds is de opbouw van het jubilerende festival begonnen op het terrein aan de voet van de zwevende kei. Het festival doet dit jaar weer veel moeite om een geweldig decor te maken voor het festival met hout en een aantal oldtimers. Daarnaast heeft het festival een eigen ontworpen foodcourt, waar je kunt genieten van heerlijk eten van de BBQ!

Dit jaar zal Stone Rock Festival haar lustrum op een onvergetelijke manier vieren. Tijdens de vijfde editie van het festival staan beleving, rocken, relaxen en FEEST centraal. Het feest wordt dit jaar gevierd met onder andere De Staat, NAVARONE, de Raggende Manne, Singlefeestje en The Indien. Uiteraard staat de jaarlijkse huisrocker Poor John weer op een van de podia van het festival.

Boiler plate:

Het Stone Rock Festival is jaren geleden ontstaan vanuit Grand Café Het Oude Station. Op het grasveld onder het kunstwerk De Zwevende Kei stond een podium, een bar en er traden rockbands op. De laatste editie van het Stone Rock Festival was in 2004, totdat Grand Café Het Oude Station en Bas Schultz besloten een nieuwe editie te organiseren. In 2011 is het vernieuwde Stone Rock Festival gehouden en dit was een groot succes. Sindsdien is het festival elk jaar terug gekeerd en met de jaren groter geworden. In 2015 viert het Stone Rock Festival haar vijfjarig bestaan.

 

 

 

Artikel delen: