Reuvers Tennis Open toernooi Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Vanaf vorige week woensdag t/m zondag is het Reuvers Open Tennis toernooi in Nieuwleusen gespeeld. De weersomstandigheden waren goed zeker in vergelijking met de week ervoor. Helaas moest een aantal opgegeven mensen bij de start verstek laten gaan door blessures maar gelukkig kon dit opgelost worden door andere leden die genegen waren om de open gevallen plekken op te vullen zodat er toch nog een redelijke opkomst was.

Vol goede moed gingen de partijen van start en Er is gespeeld in de categorieDD, HD, HE, en GD.
Gedurende het toernooi vielen er helaas nog een paar mensen uit door blessures waardoor niet alle wedstrijden gespeeld konden worden.

Ondanks deze pech kreeg het publiek mooie spannende wedstrijden te zien, ook leden die al jaren lid zijn speelden tegen elkaar. Zeker weten dat dit de samenstelling van een aantal vaste tennisgroepen zal wijzigen c.q uitbreiden.

Zo zie je maar dat je ook op toernooien je eigen mensen leert kennen, des te meer reden om hier vaker aan mee te doen.

De uitslagen van het toernooi zijn te vinden op www.toernooi.nl en foto’s zullen binnenkort op de website van www.tvnieuwleusen.nl te vinden zijn. Wij hopen volgend jaar meer tennisvrienden uit de omgeving te mogen begroeten.

Tennisvereniging Nieuwleusen maakt zich nu op voor het jaarlijks terugkerende GAP 55+ toernooi dat in augustus plaats gaat vinden. Inschrijven hiervoor is mogelijk via www.toernooi.nl.

Graag tot ziens!

Artikel delen: