Vissen met een professionele visgids - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Vissen met een professionele visgids

DALFSEN – Vissen op de Vecht met een professionele visgids bij “Boerhoes” In het Vechtdal wordt veel gerecreëerd en graag gevist, ook op om en rond de campings. Ervaren vissers die weten hoe te vissen op de Vecht; ze bestaan. Maar er zijn veel meer vissers die af en toe eens een hengeltje uitgooien en die niet weten waar te vissen, welke technieken te gebruiken en hoe te vissen op de Vecht.

In samenwerking met de Hengelsportfederatie Oost-Nederland organiseert “Boerhoes” voor de recreatieve visser “Vissen met de visgids”. Dit is een leuke actieve en praktische cursus om beter te leren vissen op de Vecht met professionele begeleiding door een visgids. Hij geeft uitleg over de diverse hengeltechnieken die geschikt zijn voor de Vecht en heeft natuurlijk voor de deelnemers talloze vistips terwijl ze in het stilstaand water van de nevengeul, of het stromend water van de Vecht hun hengel uitgooien. Ervaring is geen vereiste.
De visgids is op de volgende data en tijden op het erf van “Boerhoes” te Dalfsen:
Datum Tijdstip*
Dinsdag 21 juli Ochtend 09:30 – 12:30
Dinsdag 28 juli Middag 13:30 – 16:30
Dinsdag 4 augustus Avond 19:00 – 22:00
Zaterdag 8 augustus Ochtend 09:30 – 12:30

Deze leuk leerzame activiteit is natuurlijk bedoeld voor gasten van “Boerhoes”, maar ook belangstellenden uit de omgeving kunnen zich aanmelden. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@boerhoes.nl. De groep is per keer maximaal 10 personen.

Foto's 2
Vissen met een professionele visgids - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: