Kachel FM

Kachel FM

HOONHORST – WIJTHMEN – In het weekend van 18, 19 en 20 september is het weer zover! Kachel FM editie 2015! Het weiland aan de Tibbensteeg in Hoonhorst wordt weer omgetoverd tot feestterrein en de welbekende kachel zal ook weer een prominente plaats krijgen.

Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag treden diverse artiesten op. Zo komt zaterdagavond Dana Winner naar Hoonhorst.
Kachel FM wordt georganiseerd door een enthousiaste groep jongens uit de omgeving Hoonhorst en Wijthmen. Het is een gezellig feest met Piratenmuziek en live artiesten met daar omheen veel sensatie, vermaak en vertier.
Zo is er dit jaar op zaterdagavond en zondagmiddag een “Jet truck show”. Het thema is dit jaar dan ook “hotter then ever before”.
Verder heeft de organisatie een heuse limousine aangeschaft die al veelvuldig in de regio te zien is geweest. Ideaal voor de promotie, zo’n bedrijfsauto.
Kachel FM is het hele weekend live te volgens via de applicatie op de telefoon of via de website. De app is verbeterd, zo kan je nu ook rechtstreeks berichten sturen naar de dj’s via deze app. En de website heeft verbeteringen ondergaan, zodat Kachel FM nog eenvoudiger live te volgen is.
Maar het belangrijkste, iedereen is van harte welkom op het feest terrein 18, 19 en 20 september.
Meer informatie over het feest en natuurlijk de app is te vinden op de website, kachelfm.nl en op facebook.com/KachelFM.

Foto's 2
Kachel FM
Artikel delen: