Tentfeest in Hoonhorst Wythmen

HOONHORST – WYTHMEN – Vrijdag  25 september: Schot deur ’t pleeraam. Op de vrijdag avond zal Schot deur’t Pleeraam de pannen van de tent zingen. De hele band zal aanwezig zijn dus succes is verzekerd. Ook schijnt het dat DE Jan Ulie, (wijd en zijd bekend) zijn aanwezigheid zal bekoren met een spectaculair optreden, dit mag je dus niet missen. Kom daarom høken met de band op vrijdag 25 september in de feesttent in Hoonhorst
Zaterdag  26 september: De Roffels, Normaal Gin Gedonder & solo! Op zaterdag zullen er 3 optreden plaatsvinden. Wat met zekerheid gezegd mag worden is dat de Roffels hun nieuwe en oude nummers zullen presenteren aan de aanwezige gasten. Daarnaast zal Normaal Gin Gedonderd de welbekende nummers spelen zoals Bennie Jolink dat ook doet! Tussen de bands door zal een solo artiest de tijd vullen met nummers van onder andere Bruce Springsteen!

Trekkerslep 26 september.
Inschrijven voor de trekkerslep kan vanaf 26 augustus. Op deze datum kunt u het inschrijf formulier inleveren bij de organisatie die om 20:00 een tafel heeft ingenomen bij Cafe- Restaurant de Mol in Wijthmen, bij inschrijving moet ook gelijk betaald worden.

De deelname is geheel op eigen risico en moet voldoen aan het reglement dat te vinden is op hun website.
Vanaf de oude site https://tuliefeest.wordpress.com/ wordt u doorverwezen naar www.uliefeest.nl/ waar ale informatie te vinden is.

Artikel delen: