Dan is er ook nog de grassparty

Dan is er ook nog de grassparty

WYTHMEN – Van 4 t/m 6 september vindt het jaarlijkse feest van Herfte-Wijthmen plaats. Voorgaand jaar was weer een daverend succes met o.a. het inmiddels befaamde beachvolleybaltoernooi en met 30 euro live op de buhne. De organisatie heeft ook dit jaar weer een enerverend programma op poten weten te zetten.

Gedurende het feestweekend zullen er diverse optredens plaatsvinden van bands en artiesten. Zo staat vrijdagavond de band Kraakthelder op de bühne. Een allround coverband waarbij Humor, enthousiasme en een goede interactie met het publiek de belangrijkste kenmerken van de show zijn. Overal spelen ze de allernieuwste Top-40 hits en de bekendste sfeerverhogende meezingers. Ook krachtige rockcovers en hartstochtelijke ballades maken de performance compleet.Op zaterdagavond zal de band Barcode optreden. Deze band bestaat uit zes muzikanten wat garant staat voor een muzikale achtbaan die dendert door een wereld van hits, krakers en knallers.Een duizelingwekkende ervaring vol actie, pit en power. Zowel op de vrijdagavond als de zaterdagavond doet ‘’DJ Kappa’’ ook nog een duit in het zakje. Op zondagmiddag staat staat een heuse muziekbingo op het programma. Uiteraard mag ook ‘’Men in Music’’ niet ontbreken op deze traditioneel gezellige dag.

Gedurende het hele weekend staan er verschillende activiteiten op het programma voor jong en oud. Met uiteraard op de vrijdagavond een activiteit voor de jeugd en aansluitend een echte buurtquiz. Op zaterdag staan er meerdere activiteiten gepland. In de ochtend vinden zoals van ouds de oldtimer trekker tourtocht en de motortourtocht plaats. In de middag staat een nu al legendarische activiteit op het programma, namelijk het 3e De Mol Beachvolleybal toernooi. Dit betreft een 4 tegen 4 toernooi waarbij een gedeelte van het feestterrein omgetoverd gaat worden tot een waar zandparadijs. Voorgaand jaar daar deden er reeds dan meer dan 30 teams mee vanuit heel Nederland. Wie gaat er dit jaar met de prachtige beker vandoor? Tenslotte mag ook de jaarlijkse Grassfietstocht niet ontbreken op de zondag!

Voor de zaterdagavond is er, evenals het voorgaand jaar, gratis busvervoer geregeld voor de omliggende dorpen.

Foto 1
Artikel delen: