We trappen er weer niet in!

We trappen er weer niet in!

DALFSEN – We hebben er weer eentje, deze keer zogenaamd van de RABO bank… en we trappen er met zijn allen toch echt niet in! Wees dus op uw hoede als u een dergelijke E-mail ontvangt, nergens op klikken, direct verwijderen en prullenmand leegmaken.

Hieronder de mail, alle links naar de “zogenaamde RABO bank site” zijn door ons verwijderd.

Rabobank Nederland – nieuwsbrief

Een nieuwe vorm van betalen met NFC-2

Beste klant,

De Rabobank voorziet haar klanten van betaalproducten die gemakkelijk en veilig zijn. Als relatie van de Rabobank, blijft u natuurlijk graag op de hoogte van nieuwe mogelijkheden op het gebied van betaalproducten. De Rabobank introduceert nu de nieuwe NFC-2 bankpas. De NFC-2 volgt de eerdere NFC bankpas op. Met de NFC-2 betaalpas bent u beter beveiligd tegen phishing. De nieuwe betaalpas is niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger.

Uw oude betaalpas verloopt automatisch over twee weken
Om veiligheidsredenen verplicht de Rabobank het gebruik van de nieuwe betaalpas. Met de nieuwe betaalpas kunt u contactloos afrekenen in ruim 12.000 winkels in heel Nederland. U ontvangt naast de nieuwe betaalpas tevens een uitgebreide handleiding over contactloos betalen. U kunt over twee weken alleen nog gebruik maken van uw nieuwe bankpas.

U heeft nog geen NFC-2 betaalpas, vraag zo snel mogelijk een nieuwe bankpas aan met bovenstaande beveiligde knop “Direct aanvragen”. U wordt doorgestuurd naar een beveiligde internetpagina van de Rabobank om uw aanvraag te voltooien. Als u geen nieuwe betaalpas aanvraagt, kunt u over twee weken geen gebruik meer maken van iDeal, Rabo Internetbankieren en andere Rabobank betaaldiensten .

Hartelijk dank voor uw medewerking

Met vriendelijke groet,

Rabobank
Afdeling klant contact

——————————————————————————–
> Veiligheid > Wijzig uw Rabobank e-mail instellingen Samen Sterker. De Rabobank.

De bovenstaande informatie in zijn geheel of gedeeltelijk kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de bovengenoemde. Indien u dit bericht ten onrechte ontvangt, wordt u dringend verzocht de inhoud in geen geval te openbaren, te gebruiken, te distribueren of te verveelvoudigen en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het bericht daarna te verwijderen.

Denk aan het milieu voordat u deze email print!

Die laatste opmerking is prima, maar nergens op klikken en mail verwijderen is veel belangrijker!!
En we brengen de door Dalfsennet verzamelde adviezen hier nog even bij u onder de aandacht.
(Red.)

Artikel delen: