Nadine Zwakenberg uit Hoonhorst naar Nepal

Nadine Zwakenberg uit Hoonhorst naar Nepal

HOONHORST – Zaterdag 5 september a.s. vertrekt Nadine Zwakenberg uit Hoonhorst voor ruim 3 maanden als vrijwilliger naar Nepal. Na haar opleiding tot bewegingsagoog succesvol te hebben afgerond vertrekt Nadine voor ruim 3 maanden naar Nepal.
Als eerste gaat ze in Kathmandu (hoofdstad van Nepal) voor de Brahmasthani Awareness Society (https://basnepal.org/) werken. Dit is een tehuis, waar minderbedeelde en verlaten patiënten worden opgevangen voor, tijdens en na hun behandeling. Ook worden er 6 geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen gehuisvest, in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Deze kinderen zijn achtergelaten door onbekende ouders en zij verblijven nu permanent in het tehuis.
Vervolgens vertrekt zij voor enige weken naar het historische Panauti. Een klein stadje, waar de oudste tempels van Nepal staan en met uitzicht op de Himalaya.
Daar gaat zij vrijwilligerswerk doen voor stichting “Joining Hands Nepal”, een familie weeshuis. Missie van dit weeshuis is het opvangen van dorpskinderen in Nepal, die wees geworden zijn door oorlogen of natuurrampen. De stichting vecht voor hen, zodat zij ook de beste opleiding en gezondheidszorg van Nepal kunnen krijgen. Zij willen een wereld van mogelijkheden openen, die anders onmogelijk zouden zijn. In het welzijn voor niet alleen de kinderen, maar ook voor de toekomst van Nepal.
In Nederland heeft Nadine een bankrekening geopend en ter plekke zal zij bekijken, waar de behoefte is en dit met het ingezamelde geld gaan proberen te verwezenlijken. (NL13RABO3464323102). Ook uw donatie is van harte welkom.
U kunt Nadine blijven volgen op een community pagina op Facebook “Nadine naar Nepal”.

Artikel delen:
Foto 1