Jumbo Kamphuis opent Pick Up point

Jumbo Kamphuis opent Pick Up point

DALFSEN – Jumbo Kamphuis in Dalfsen opent Pick Up Point voor online bestellingen. Boodschappen eenvoudig online bestellen en snel ophalen in de winkel. Goed nieuws voor klanten van Jumbo in Dalfsen: de winkel aan de Wilhelminastraat 18 opent op dinsdag 1 september een Pick Up Point voor online bestellingen. Inwoners van Dalfsen en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen bij de speciale balie in de winkel.

Ronald Kamphuis, ondernemer van Jumbo Kamphuis, kijkt er naar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: “Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn.”

Ook online 7 Zekerheden
Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten is trots op de opening van het Pick Up Point in Dalfsen. “Geweldig dat we nu ook voor inwoners van Dalfsen online het verschil kunnen maken. Vanzelfsprekend garanderen we ook bij online bestellingen de unieke Jumbo formule van de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs door middel van de 7 zekerheden. Dit zijn garanties waarmee we onze beloften aan de klant iedere dag nakomen. In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld het grootste online supermarktassortiment. Mist de klant toch iets? Dan halen we het in huis. Daarnaast bieden we ook online gegarandeerd de laagste prijs.”

Online bestellen en ophalen
Met het Pick Up Point in Dalfsen opent Jumbo het 107e afhaalpunt voor online bestellingen in Nederland. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 09:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin.

Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 uur geopend tot de sluitingstijd van de winkel. Op zaterdag is het Pick Up Point vanaf 09:00 uur geopend.

Artikel delen:
Foto 1