Werkzaamheden aan spoor tussen Zwolle-Emmen

REGIO – Arriva zet bussen in op 5 en 6 september. Op zaterdag 5 en zondag 6 september zijn er werkzaamheden tussen Zwolle-Emmen. Tussen Zwolle-Mariënberg rijden geen treinen. Er worden stop- en snelbussen ingezet. Tussen Mariënberg-Emmen rijden de stoptreinen volgens een aangepaste dienstregeling. Er rijden geen sneltreinen. Reizigers dienen, afhankelijk van de eindbestemming, rekening te houden met een tot een uur extra reistijd.

In de nacht van zaterdag op zondag rijden er vanaf 0.15 uur bussen in plaats van treinen tussen Zwolle-Gramsbergen. Tussen Gramsbergen-Zwolle rijdt er een pendeltrein. Die nacht dienen reizigers rekening te houden met tot een uur extra reistijd. De vertrektijden van de bussen zijn vooraf te raadplegen via de website arriva.nl of telefonisch op te vragen via 0900 – 9292 (€ 0,70 p.m.).

Vervangende bussen
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig. Dit kan een eenmalige chipkaart zijn of een OV-chipkaart, waarmee is ingecheckt op het betreffende treinstation. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Arriva kan bestaande aansluitingen niet garanderen.

Fietsen en reizigers met een functiebeperking
Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen. Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen wordt geadviseerd hun reis vooraf kenbaar te maken via 0900 – 202 20 22 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Arriva zorgt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

Artikel delen: