Dorcas Winkel Dalfsen – nieuwe herfstcollectie

DALFSEN  – Hoewel we ons nog niet verheugen op regen, wind en vallend blad, is het wel leuk om de nieuwe modecollecties te zien voor de herfst! En als je dit seizoen nieuwe kleding nodig hebt, kijk dan eens bij Dorcas Winkel Dalfsen. Dat is goed voor uw portemonnee en goed voor de allerarmsten in de wereld.

Zomerjurkjes en korte broeken hebben plaats gemaakt voor warme kleding zoals truien, lange broeken en heel mooie winterjassen. Zo zoetjes aan stroomt de winkel vol en ontstaat er een mooie herfstcollectie. De nieuwe wintermode is gebaseerd op comfortabel, natuurlijk, sportief en klassiek. De lengte van de rokken varieert van kort, midi tot zelfs lange maxirokken en jurken. Trends laten jaren ’70 en ’80 invloeden zien maar er zijn tegenwoordig zo veel smaken, zo veel ontwerpers en zo veel verschillende kledingstijlen te onderscheiden, dat eigenlijk alles kan. En van al dat moois krijgen we al veel binnen. Kleding die zo goed als nieuw is, regelmatig is het zelfs helemaal nieuw en van goede merken. Er is genoeg om enthousiast van te worden.
En dan is het nu natuurlijk ook de tijd om schoenen en laarzen te kopen. Wat zijn de trends? We zien veel enkellaarsjes maar ook lange laarzen. Sleehakken, blokhakken, naaldhakken, hoog of laag het kan allemaal. En Dorcas winkel Dalfsen heeft het in verschillende soorten en maten.
Kom gerust een kijkje nemen tijdens de openingstijden op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Wilhelminastraat 60

Artikel delen: