Ondergrondse containers zijn een feit!

Ondergrondse containers zijn een feit!

LEMELERVELD – Bezoekers van de winkels aan het Kroonplein hebben het al gemerkt, buurtbutler Jesse is weer naar school en Sander Hoeksema is de man die hem met veel enthousiasme opvolgt.

Ook in Lemerveld hebben we deze week “oudheidkundige” vondsten gedaan, helaas waren deze van een ander kaliber dan die in de Gerner Marke in Dalfsen. Hier betrof het oude kabels en leidingen. Deze moesten alsnog verwijderd worden.

Maandag moeten er ook nog weer leidingen, waaronder een asbestcement leiding, worden verwijderd bij de ingang van De Haven. Er zal door middel van rijplaten door de groenstrook een rijbaan, ook geschikt voor vrachtverkeer, gemaakt worden van De Haven naar het Kroonplein. Na het verwijderen van de diverse leidingen zal het kruispunt De Haven – Blikman Kikkertweg definitief worden dicht gestraat. Hierna wordt de oversteek vanaf de Blikman Kikkertweg naar de Kerkstraat dicht gestraat.

Zodra het kan zal er een tweede stratenmakersploeg bij komen zodat we in hoog tempo achter de rioolleggers aan kunnen.
Zoals u kunt zien zijn de parkeervakken in de nieuwe situatie gemarkeerd door witte steentjes.
De witte kruizen die u ziet zijn de toekomstige invalidenparkeerplaatsen. Hier kunt u tijdens de werkzaamheden gewoon op parkeren.

VERLOTING BIJ “DE KLETSMAJOOR”

Ook deze week was de wekelijkse trekking weer bij “De Kletsmajoor”.
De gelukkige winnaar is Jesse Kemper uit Lemelerveld. Hij kan de waardebon van € 50.- besteden bij één van de winkels aan het Kroonplein.

Artikel delen: