JOVD blijft hét liberale platform voor jongeren in Zwolle

JOVD blijft hét liberale platform voor jongeren in Zwolle

REGIO – De Jongeren Organisatie voor Vrijheid en Democratie (JOVD) zal ook het komende jaar een platform bieden voor liberale jongeren in Zwolle en omgeving. Afgelopen vrijdag 18 september nam de afdeling tijdens haar ledenvergadering afscheid van bestuur Dijkhof en werd er een nieuw bestuur verkozen.

Met nieuwe energie kijkt de kersverse afdelingsvoorzitter, Simon Tol (22), vooruit naar het komend jaar: ‘’De JOVD heeft zich de afgelopen jaren bewezen als organisatie voor jongeren die maatschappelijk geïnteresseerd zijn én van gezelligheid houden. Zo komen er regelmatig interessante sprekers uit de politiek langs en organiseren we elke maand een gezellige borrel. Ook om jezelf te verbeteren kunnen jongeren tussen de 14 en 30 jaar terecht bij de JOVD. Zo organiseren we regelmatig vaardigheidscursussen zoals ‘speechen als Obama’ of oefenen we met debatteren. Zo heb je dus ook later nog wat aan je lidmaatschap van de JOVD!’’

JOVD Zwolle e.o. begon in maart 2013 als afdeling en is sindsdien uitgegroeid tot 87 leden in de leeftijd 16 tot 26 jaar. Op de ledenvergadering zijn ook secretaris Niels Tol (17), penningmeester Wisse Kuper (17) en Algemeen Bestuurslid Promotie Simon Boerée (24) verkozen. Meer informatie over de JOVD in Zwolle is te vinden via www.jovdzwolle.nl of www.facebook.com/ZwolleJOVD.

Foto 1
Artikel delen: