Kaartverkoop Europa Cup

DALFSEN – De handbalsters van SERCODAK Dalfsen gaan hun Europees avontuur vervolgen in de 3e ronde van de EHF Cup Winners Cup tegen het Poolse Vistal Gdynia.  De eerste wedstrijd zal plaats vinden op zaterdag 14 november om 19:00 in De Trefkoele in Dalfsen. De voorverkoop is reeds gestart, u kunt uw kaarten bestellen via www.ticketjames.com/nl/tickets/462-ehf-cupwinnerscup-sercodak-dalfsen-vistal-gdynia-pol/bestel
We verwachten enorm veel interesse dus wees er snel bij. Op de wedstrijddag zal alleen verkoop van losse kaarten plaatsvinden als blijkt dat er nog kaarten beschikbaar zijn. De organisatie geeft, gezien haar ervaring, echter geen garantie dat er op de wedstrijddagen nog kaarten aan de kassa beschikbaar komen.
DEURBELEID
ZONDER KAART GEEN TOEGANG Iedereen, ook jeugd, moet in het bezit zijn van een geldige entreekaart. Dit zijn kaarten die via ons online ticketsysteem zijn uitgegeven. Andere kaarten zijn er niet in omloop. Zonder entreekaart heeft u dus GEEN toegang tot de hal. Op de wedstrijddag worden er geen kaarten aan de kassa meer verkocht. Mochten er op 14 november toch nog kaarten beschikbaar komen, dan zullen wij u hierover informeren via deze site en onze social media. Tijdens de wedstrijd is het niet toegestaan om eten en drinken mee de tribune op te nemen.

Artikel delen: