OVC’21 trekt aan het langste eind bij sv Dalfsen

DALFSEN – Dalfsen begon zeer sterk in Ommen en speelde in de eerste helft OVC’21 totaal van de mat en maakte in de 13e minuut van de wedstrijd haar eerste doelpunt van de wedstrijd op naam van Jeroen Kamphuis. Drie minuten later werd het 0-2 voor Dalfsen ook wederom op naam van Jeroen Kamphuis.
Met veel kansen voor rust bleef de teller op de 0-2 staan. Na rust kwam OVC’21 zeer fysiek uit de kleedkamer en kreeg de wedstrijd een andere wending. Dalfsen kreeg het moeilijker met dit fysieke spelbeeld van Ommen. Dit leverde in de 57e minuut een doelpunt op naam van Nick Zandberg, hij liet de aansluiting 1-2 op het scorebord zetten. De wedstrijd werd feller en dat leverde de nummer 7 van Ommen rood op, hij kon in de 65e minuut vertrekken. Ook de 2-2 werd op het scorebord gezet door Nick Zandberg in de 67e minuut van de wedstrijd.
En in de slotfase werd de schade nog groter voor Dalfsen hetgeen ook Martijn Huizing in de 88 minuut van de wedstrijd rood opleverde en maakte Koen Daman van OVC’21 de winnende treffer en hiermee werd de eindstand van 3-2 op het scorebord gezet voor OVC ’21.
Bijzonderheid was ook in deze wedstrijd dat de trainer Nico Kats van OVC’21 van de bank werd weggestuurd vanwege commentaar op de leiding. Een zeer bijzondere wedstrijd met twee geheel verschillende helften. En een zuur verlies voor Dalfsen.
Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen Haarle, aanvang 14.00 uur.