Broekland laat USV ontsnappen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Broekland laat USV ontsnappen

NIEUWLEUSEN  – Op basis van het vertoonde spel verdiende de wedstrijd Broekland-USV geen winnaar. Op de 1-1 eindstand valt dan ook weinig af te dingen maar misschien wel het moment waarop de gelijkmaker viel. Onder prima weersomstandigheden op sportpark ‘t Horsthuis speelde de eerste helft zich voornamelijk op het middenveld af. Beide defensies gaven weinig weg en maar spaarzaam werden de keepers getest. Doelman Jaron Hegeman moest nog het meest handelend optreden toen Leon Kooiker, na een assist van Rick Timmerman, vrij voor zijn doel verscheen. Met een prima ingreep voorkwam hij een vroege achterstand voor Broekland.
In de 56e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Na een onnodige vrije trap, die met kunst- en vliegwerk uit het doelgebied van USV werd gewerkt, werd een foutieve uitgooi van sluitpost Martijn Scheper slim afgestraft door Marco Simons, 1-0. Het team van coach Theo van ‘t Zand moest hierna alle schroom van zich afgooien en op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er uiteindelijk ver in blessuretijd. Een vrije trap van Niek Ekkelenkamp werd in een scrimmage in het strafschopgebied van Broekland door Leon Kooiker keurig binnen geschoten, 1-1.
Voor de thuisploeg waren de druiven na deze late tegentreffer misschien wat zuur, maar met het gelijkspel konden beide teams wel leven.

Zondag staat voor USV de thuiswedstrijd tegen DAVO uit Deventer op het programma. De wedstrijd op sportpark Hulsterlanden begint om 14.00 uur en staat onder leiding van arbiter S. Pothoven.
Onderschrift (bij één van de foto’s): doelpuntenmaker Leon Kooiker van USV

Foto's 3
Broekland laat USV ontsnappen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Broekland laat USV ontsnappen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: