Wella Icons Of The Hair Industry ‘Trend Vision Award 2015’

Wella Icons Of The Hair Industry ‘Trend Vision Award 2015’

NIEUWLEUSEN – Zondag 21 september nam Sabine van Salon Images  deel aan landelijke TrendVision award competitie. Elk jaar organiseert Wella Professionals de Nationale TrendVision Award. In de kappersbranche wordt het evenement tot een van de grootste shows van het land gerekend.
Tijdens deze competitie kunnen getalenteerde haarstylisten hun vaardigheden meten met de beste stylisten en kleurspecialisten van nu. Daarbij brengen zij hun visie op de Wella trends tot leven.
De jaarlijkse TrendVision Award erkent de nieuwe generatie, getalenteerde haarstylisten en het meesterlijke kleurwerk in de branche door een spectaculair podium te bieden om creativiteit aan te moedigen en talent tentoon te stellen. Er zijn twee categorieën, Young Talent en Color Vision.
Sabine uit Salon Images wist zich te plaatsen voor een plaats in de finale in de categorie Young Talent.

Het traject vergt veel vakmanschap van de deelnemers. Startend met het insturen van voor en na foto’s van de persoonlijke creaties. De deelnemer worden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid. Daarnaast moeten zij middels een uitgebreide vragenlijst hun werk duidelijk motiveren. Waarin uitleg gegeven wordt over de gebruikte producten, materialen en technieken.

Het resultaat werd getoond in een indrukwekkende, veelzijdige show waarin de laatste mode- en kleurtrends zich vertalen naar de meest uiteenlopende haarcreaties.

Een vaktechnische jury heeft de kandidaten beoordeeld op hun totaal concepten, want dat is het wat het moet zijn, haar, styling en visagie.

Sabine had volgens de jury gold en silver in handen helaas zag het publiek het anders voor ogen. Sabine zegt terug te kijken op een onwijs leerzame competitie waarin je dagen traint om tot je eind resultaat te komen, en elke keer als je traint is bruikbaar voor in de salon, met dit jury commentaar is ze zeker klaar om volgend jaar weer de strijd aan te gaan.

Foto 1
Artikel delen: