SMON Welzijn Master Talent – Prezi en word

DALFSEN – Prezi is de nieuwe, online presentatietool waarmee presentaties op een creatieve manier worden gemaakt. Tijdens de Workshop Prezi basis leer je alle basisprincipes van Word die nodig zijn om een goede Prezi te maken. Zit jij in groep 5,6 of 7 en wil jij meer leren over het maken van een goede Prezi, kom dan op vrijdag 6, 13, 20 en 27 november van 15.30 tot 17.00.

Er zitten wel geringe kosten aan, 4 lessen, geef je snel op want er zijn nog maar enkele plekken vrij. Opgeven kan via het aanmeldformulier op onze website www.smon.nl voor meer informatie mail naar joyce@smon.nl of bel 0529-482121
SMON Welzijn Master Talent – KUNST 2 GO
Lekker creatief bezig zijn! De creatieve workshops zijn erop gericht om in een gezellige, warme en ontspannen sfeer je talenten en mogelijkheden verder te ontwikkelen. Uiteraard maken we hierbij de mooiste dingen en ga je uiteindelijk met je eigen gemaakte kunstobject naar huis. Een greep uit de verschillende materialen; klei, textiel, verf, glas of we gaan aan de slag met papier. Op maandag 2 november t/m 14 november is er voor leerlingen uit groep 3 t/m 8 Artcrew. Onder begeleiding van een kunstenares maken de kinderen hun eigen vrolijke schilderij met verschillende schilderstechnieken, een mooie eigen gemaakte lijst mag dan natuurlijk niet ontbreken. Zit je in groep 1 t/m 3 dan kun je op dinsdag 3 november t/m dinsdag 1 december naar de Knutselfabriek. Kijk voor meer informatie op www.smon.nl of mail naar joyce@smon.nl. Opgeven kan via het aanmeldformulier op onze website www.smon.nl of bel 0529-482121 geef je snel op want vol = vol!

Artikel delen: