Feestelijke Burendag in Het Anker

Feestelijke Burendag in Het Anker

LEMELERVELD – Rosengaerde heeft, mede dankzij de sponsoring van supermarkt Coop Neppelenbroek Lemelerveld en bakkerij Van der Most, een feestelijke Burendag georganiseerd in Het Anker.
Nadat ruim vijftig buren zich hadden aangemeld voor de lunch in Het Anker, zijn vrijwilligers en medewerkers van de thuiszorg, welzijn, huishouding en technische dienst van Rosengaerde enthousiast aan de voorbereidingen voor Burendag begonnen.
De Pompedoers openden de Burendag met een fantastisch optreden. Het mannenkoor wist menig toehoorder van zijn stoel te krijgen. Er werd gedanst, meegezongen en geklapt. Tegelijkertijd werd er in de keuken door vrijwilligers groente- en tomatensoep gekookt, zodat de buren na het optreden konden genieten van een lekkere kop soep, broodjes en fruit.

De lunch was een groot succes. Buren, bewoners, personeel en vrijwilligers hebben elkaar ontmoet en samen gegeten. Wat een feest!

’s Middags was het tijd voor de officiële opening van de duofiets. In Het Anker staat sinds kort een duofiets waar de afgelopen weken al regelmatig gebruik van is gemaakt.
Op Burendag is deze fiets officieel in gebruik genomen. Naast bewoners en hun familie kunnen ook omwonenden van deze fiets gebruik maken, nadat er een instructie is gevolgd. Voor informatie over het gebruik en de kosten van de duofiets kunt u contact opnemen met Zorg Thuis Rosengaerde in Lemelerveld: 06 – 100 232 58.

Rosengaerde kan terugkijken op een zonnige Burendag! Tot volgend jaar!?

Foto's 5
Feestelijke Burendag in Het Anker
Feestelijke Burendag in Het Anker
Feestelijke Burendag in Het Anker
Feestelijke Burendag in Het Anker
Artikel delen: