Optreden  Senioren Popkoor Just for Fun-Dalfsen

Optreden Senioren Popkoor Just for Fun-Dalfsen

Op 12 september 2011 ging het Senioren Popkoor Just for Fun-Dalfsen, officieel van start.Het koor heeft een enthousiaste en professionele dirigent; Dian Heerema, popzangeres, afgestudeerd in de popmuziek aan het Conservatorium in Zwolle. Op  korte termijn hebben ze 2 optredens, de eerste is deze week, en wel op vrijdag 2 oktober bij 25 jaar Landstede in de Trefkoele+ De entree is gratis. Dat is vanaf 14.00 uur.De volgende is op 3 oktober bij de Muziek Estafette in Heino. Zorg dat u daar bij bent, bij beide optredens.

 

Het koor, bestaande uit vrouwen en mannen, repeteert van september t/m mei, begin juni iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.

 

Het koor telt momenteel 35 leden. Het repertoire bevat tot op heden, voornamelijk Engelstalige popmuziek en wordt in samenspraak met de leden samengesteld. We zingen makkelijke (eenstemmige), tot iets moeilijkere (meerstemmige) muziek. Kennis van notenschrift is niet nodig.

 

Heb je ook zin om mee te doen, kom dan gerust eens kijken (en meedoen) op een maandagmorgen. Iedereen, die van zingen houdt, is welkom.

Inlichtingen:

Tineke de Vries, voorzitter                                         tdevriesdrent@gmail.com

Foto: Archieffoto dalfsennet.nl

Artikel delen:
Foto 1