College B&W woensdag op bezoek in Nieuwleusen

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Ieder jaar bezoeken burgemeester en wethouders de kernen in de gemeente Dalfsen. Op woensdag 11 november komen we op bezoek bij de inwoners van Nieuwleusen. Tijdens deze informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang, brengen we u op de hoogte van actuele onderwerpen die spelen in uw buurt. Onderwerpen die besproken worden zijn o.a. stand van zaken N377, woningbouw en de ontwikkelingen binnen het sociaal domein.
De informatieavond start om 20.00 uur en vindt plaats in ’t Witte Peerd.
Uw vragen beantwoord
Wij zijn erg benieuwd naar de onderwerpen die bij u in de kern leven. Daarom kunt u tijdens de informatieavond vragen stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl, dat kan tot maandag 9 november.
Uw vraag wordt tijdens de informatieavond beantwoord. De wijkuitvoerder is ook aanwezig. Hij beantwoordt graag uw vragen op het gebied van de openbare ruimte. Ook kunt u uw melding openbare ruimte doorgeven. Namens het college van B&W en het bestuur van Plaatselijk Belang Nieuwleusen nodigen wij u van harte uit en zien u graag op woensdag 11 november!

Artikel delen: