Eindejaarsexpositie 2015 is weer in beeld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Eindejaarsexpositie 2015 is weer in beeld

STAPHORST – Tussen kerst en Nieuwjaar is het overwegend een rustige periode. Veel mensen zijn vrij, grote klussen worden niet opgepakt, dus is het een mooie gelegenheid om eens even een bezoekje te brengen aan het ‘t Koetshuus. Verzamelaars die graag hun verzameling aan anderen willen laten zien hebben weer de gelegenheid om een stand in te richten. De verzamelaars hebben we weer gevonden of hebben zich spontaan aangemeld. Ook de trouwe vrijwilligers hebben zich weer bereid gevonden om de expositie tot een succes te brengen. Trouwe bezoekers zullen ook dit keer weer verbaast staan wat er zoal wordt verzameld.
Dit keer staan er weer diverse verzamelingen als: zeer mooie stukken van Douwe Egberts, diverse kostuums en andere van de PTT, Historische Vereniging met een kraam, mooie stroproducten, prachtige verscheidenheid aan hyasintglazen, diverse kannetjes, fabergé eieren, sigarenbandjes, porseleinen schoorsteenmantelhondjes, verscheidenheid aan blikken speelgoed.
Ook wordt er, net als vorig jaar weer koffie geschonken.
Na dit gelezen te hebben en bent u in het bezit van een mooie verzameling en wilt u dit delen met anderen, geef je dan op voor 2016 of daarna.
Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl. Deze expositie in het ‘t Koetshuus, Gemeenteweg 83a wordt geopend op maandag de 28e om 13.00 uur en is dan open tot 21.00 uur, ook open dinsdag de 29e en woensdag de 30e van 13.00 uur tot 21.00 uur. Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Artikel delen:
Foto 1