Politie is hulp nodig

Politie is hulp nodig

STAPHORST – Politie vraagt hulp bij identificatie dode man Staphorst. De politie in Staphorst vraagt hulp bij het vaststellen van de identiteit van een tot dusver onbekende man die vrijdagavond 18 december jl. overleed nadat hij door een trein was overreden. Dat gebeurde op het spoor bij de Leidijk. De politie heeft dusver nog niet kunnen achterhalen wie dit slachtoffer is.

Het slachtoffer werd die vrijdag rond 20.45 uur aangetroffen na een melding. Pogingen om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen zijn tot dusver nog niet geslaagd. Het slachtoffer had geen documenten of andere papieren bij zich die daarbij behulpzaam kunnen zijn. Vergelijking met (recent) vermiste personen uit Staphorst en omgeving leverde evenmin resultaat op. Ook over de precieze toedracht tast de politie nog in het duister.

Signalement

Daarom doet de politie een oproep aan het publiek en vraagt mensen te reageren indien u iemand kent in uw omgeving die aan onderstaande beschrijving voldoet en wellicht uit uw omgeving wordt vermist. Het slachtoffer is een blanke man van naar schatting begin twintig jaar met een normaal postuur. Hij heeft kort bruin tot donkerblond haar, had een stoppelbaardje en verder een gaaf gebit. Op het lichaam werden geen tatoeages of sieraden aangetroffen.

Bijzonderheden kleding

Het slachtoffer droeg een donkerblauw jack met gebreide elastieken manchetten aan onderkant en aan mouwen. Op voorkant (borstgedeelte) zitten rood/wit/gele biezen.

Dit jack is van het merk “Reserved”. (Onderzoek via open bronnen heeft uitgewezen dat een winkelketen “Reserved” voornamelijk voorkomt in het oosten van Europa en van origine vermoedelijk uit Polen komt.)

 

Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek van het merk “Original Marines Music Generation”.

 

Maat 16, een zwart overhemd (nette uitvoering), merk Angelo Litrico maat 39-40 M. Dit merk is verkrijgbaar via winkelketen C&A en Wehkamp. Tenslotte droeg de man zwarte sportschoenen van merk “Jaxport”, met twee witte strepen langs de zijkanten, maat onbekend. Deze schoenen zijn oud en versleten en zaten geen veters in de schoenen.

Schoenen slachtoffer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broek slachtoffer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jas slachtoffer

 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen met de politie:

Herkent u en mist u iemand op basis van onderstaande persoonsbeschrijving?

Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

 

Artikel delen:
Foto 1