Vilsteren Bruist!

Vilsteren Bruist!

VILSTEREN – In Vilsteren wordt op zaterdag 2 juli a.s. ‘Vilsteren Bruist!’ gehouden. Dat is de nieuwe naam van het evenement dat voorheen bekend was als ‘Dagje Mooi Vilsteren’.

Tijdens Vilsteren Bruist! kunt u genieten van een dag vol cultuur, ambachten, workshops en entertainment. Bezoekers hebben vrije toegang tot de prachtige gebouwen die Vilsteren rijk is, de jaarlijkse rommelmarkt is er weer en ook dit jaar is er een uitgebreide ‘kunst en natuurmarkt’ met veel zelfgemaakte producten; van hippe accessoires tot mooie sculpturen, van heerlijke wijnen tot de lekkerste jam van het Vechtdal. Met in de ooghoek de prachtige molen, een genot om er overheen te struinen.

Het dorp Vilsteren wordt, ten behoeve van de veiligheid, van 9.00 tot 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Omleidingen worden bij de invalswegen aangegeven. Voor bezoekers van Vilsteren Bruist! zijn in Vilsteren parkeerplaatsen ingericht. Standhouders van de kunst- en natuurmarkt kunnen zich nog steeds opgeven. Dit kan via www.vilsterenbruist.nl, daar vindt u ook meer informatie en een gedetailleerd programmaoverzicht.

Artikel delen: