Lenteblues in de Trefkoele + - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Lenteblues in de Trefkoele +

DALFSEN- zondagmiddag 17 April 2016 is het weer tijd voor de immer gezellige Lenteblues in het sportcafé van de Trefkoele + te Dalfsen. Zoals bekend is Lenteblues de kleinere- en voorjaars variant van Vechtdal Blues & Rock. De organisatie gaat die middag een hele mooie blues band naar binnen smokkelen, namelijk de Smugglers BluesBand. Dit is een formatie uit Twente, aangevuld met een frontman afkomstig uit ons buurland Duitsland.

Deze Euregionale samenstelling hoor je terug in het repertoire van de Smugglers. De contrabande aan bluessongs die de Smugglers spelen, vallen qua composities op door de onverwachte breaks, een lekker dansbaar tempo en vaak een bijzondere zanglijn of thema. Het zeer diverse repertoire bestaat voor een deel uit iets minder bekende bluessongs van artiesten als: Harmonica Henri, Steve Freund, en Amos Garrett en dat geeft nu net het verrassende effect aan deze band. Uiteraard spelen ze ook een aantrekkelijke, brede mix van de meer “gangbare”, bekende artiesten als: Joe Bonamassa, The Hoax, Red Devils, Rick Estrin en Charlie Musselwhite. Kortom; de luisteraar wordt constant verrast.

De Smugglers BluesBand bestaat uit:

Andreas : Vocals, gitaar & Bluesharp
Oscar   : Slagwerk
Matt   : Basgitaar
Erik   : Gitaar, backing vocals

www.smugglersbluesband.nl

Naast muziek zal er uiteraard ook genoten kunnen worden van een hapje, een speciaal Lentebok biertje en… natuurlijk de immer bij Lenteblues aanwezige doppinda’s.

Entree in de voorverkoop slechts 5,- Euro en kinderen tot 12 jaar zelfs gratis entree!

De voorverkoop start 1 februari a.s. en kaarten zijn af te halen aan de bar bij de Trefkoele +, maar daar vanzelfsprekend ook telefonisch te reserveren via 0529-432338. meer info op www.vechtdalbluesandrock.nl en www.trefkoeleplus.nl

Artikel delen:
Foto's 3
Lenteblues in de Trefkoele + - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Lenteblues in de Trefkoele + - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma