Turnster Djuna Wesseler goed voor goud

NIEUWLEUSEN – Voor de turnselectie van GV Nieuwleusen was zaterdag een goede dag. Niet alleen was de organisatie van de voorronde 5 de divisie individueel dames turnen in hun handen, maar in sporthal De Schakel waren de prestaties van de turnsters van GVN uitstekend.
Tevens zou deze voorronde bepalen wie er rechtstreeks door zouden gaan naar de finale medio april, of wie een 2 de kans zou krijgen in een play off in maart. Bij de Pupil 2 was de tegenstand groot en bleef Iris Strijker steken op een 18 plaats. Maar Charlotte Middelkamp wist bij de Jeugd 1 een keurige 9 de plaats te pakken, Marije Scholten werd 19 de.
Gelukkig waren de turnsters bij de Jeugd goed op dreef. Djuna Wesseler wist door goed en stabiel te turnen voldoende punten bijeen te krijgen voor een prachtige 1 ste plaats. Een mooie opsteker en goed gedaan voor het eerste jaar in de keuze oefenstof. Ook Tamara Kok deed er niet veel voor onder en werd 10. Deze lijn werd doorgezet bij de Junioren. Judith Huls werd 2 de en was blij verrast met dit prima resultaat.
Felicia Westerhof 4 de en Esme Strijker 5 de.
Een lange wedstrijd maar met uitstekende resultaten voor GVN. Veel turnsters die rechtstreeks doorgaan en 2 die nogmaals een kans krijgen. Over 2 weken zal een deel van de selectie afreizen naar ’t Harde voor de eerste Districtsfinale 3 de divisie.

Artikel delen: