Steunkousenpraktijk Drogisterij Schmidt voortgezet

Steunkousenpraktijk Drogisterij Schmidt voortgezet

DALFSEN – Steunkousenpraktijk Drogisterij Schmidt naar Schmidt Medica BV Medische Speciaalzaken. Met ingang van 1 februari zet Schmidt Medica BV Medische speciaalzaken met hoofdkantoor in Zutphen, het aanmeten van therapeutisch elastische kousen en steunkousen in Dalfsen en Nieuwleusen voort na het faillissement van Drogisterij Schmidt. Vandaag is een akkoord bereikt met de curator van de gefailleerde Drogisterij. De oprichter van het bedrijf in Zutphen is familie van de inmiddels overleden Heiko Schmidt, oprichter van Drogisterij Schmidt.

Over Schmidt Medica:
Schmidt Medica bestaat ruim 30 jaar en is specialist op het gebied van therapeutisch elastische kousen, orthopedische hulpmiddelen, orthopedisch schoeisel, steunzolen en borstprothesen. Schmidt Medica heeft een 50-tal spreekuur locaties in m.n. Gelderland en Overijssel, is SEMH gecertificeerd en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wij komen kosteloos aan huis.

Nieuwe locatie:
Op dit moment wordt druk gezocht naar een nieuwe locatie waar kousen aangemeten kunnen worden. Op korte termijn verwachten we u daar over te kunnen informeren. Wij bezoeken u tot die tijd kosteloos aan huis.

Nieuwe contactgegevens:
Schmidt Medica BV Medische Speciaalzaken
Leeuweriklaan 24A
7203 JE Zutphen
Telefoonnummer voor informatie of een afspraak: 0575-514997

Foto 1
Artikel delen: