ASC ’62 spint voor goede doel

ASC ’62 spint voor goede doel

DALFSEN – “Toen ik benaderd werd door oud spelers van DOS ’37 voelde ik dat we dit moesten doen. Kort overleg met de andere stafleden en we waren er vrij snel uit”, aldus hoofdtrainer Marcel Waaijer over de missie die de selectie van ASC ’62 aanstaande zaterdag 6 februari 2016 voor de boeg heeft.

Als voormalig hoofdtrainer van DOS ’37 (vier seizoenen van 2003 tot en met 2007) heeft Marcel nog goede banden met zijn voormalig club. En zo kennen wij van ASC ’62 Marcel ook, een aimabel mens met oog voor zijn omgeving.

Helaas hebben we allemaal te maken met de slopende ziekte kanker. Iedereen heeft wel dierbaren verloren in zijn of haar omgeving. Er kan dan ook niet genoeg geld gegenereerd worden voor onderzoek naar deze ziekte. Vijf mannen van DOS ’37, Jeroen Jansen, Michiel Snippe, Jasper Fransen, Robert Niks en Jeroen Dasselaar zamelen geld in om deel te kunnen nemen aan Alpe d’HuZes, het bekende initiatief om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

De voltallige selectie en staf van ASC ’62 heren 1 zal aanstaande zaterdag deelnemen aan de spinningsmarathon georganiseerd door deze stoere mannen in Vriezenveen. Voor een tientje per persoon bestijgen zij tussen 14.00 uur en 15.00 uur een spinningsfiets om een uur te spinnen voor dit goede doel. Locatie: De Sportfabriek te Vriezenveen.

Ook binnen ASC ’62 hebben wij helaas te vaak te maken met het leed dat kanker heet. Mocht u één van de teamleden of het team willen sponsoren, kunt u uw bijdrage de komende dagen afgeven in ons clubgebouw aan iemand van het team of aan een barmedewerker. Zij zullen ervoor zorgen dat het op de juiste plek terecht komt.

Neem ook eens een kijkje op de site en Facebook van deze initiatiefnemers: http://vriezenveensverzet.nl/ of https://www.facebook.com/vriezenveensverzet/

Artikel delen: