Praat mee vanavond, tis toch slecht weer

DALFSEN – Praat mee over een alternatief voor de Regiotaxi. De Gemeente organiseert een bijeenkomst op 4 februari om 19.30 uur in de Trefkoele+ voor inwoners én professionals. In 2014 heeft de provincie Overijssel besloten om te stoppen met haar aandeel in de Regiotaxi. Dat betekent het einde van de Regiotaxi in de huidige vorm.

Omdat dit een belangrijke voorziening is voor veel mensen die niet zelfstandig kunnen reizen, heeft de gemeente Dalfsen samen met omliggende gemeenten in de regio West-Overijssel gesproken over een alternatief. In grote lijnen komt het erop neer dat in regionaal verband een vervoersvoorziening wordt georganiseerd.

 

De gemeente Dalfsen wil graag met inwoners en professionals in gesprek om te onderzoeken of naast deze regionale voorziening ook een lokale vervoersvoorziening kan worden georganiseerd. Daarom nodigt de gemeente inwoners en professionals uit voor een bijeenkomst op donderdag 4 februari 2016 om 19.30 uur in de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.

Artikel delen: