Benefiet diner

ZWOLLE – Voor een schoolopdracht moeten wij iets organiseren om geld op te halen voor het goede doel. Wij hebben gekozen om een benefiet diner te organiseren met aansluitend een veiling

Voor een schoolopdracht moeten wij iets organiseren om geld op te halen voor het goede doel. Wij hebben gekozen om een benefiet diner te organiseren met aansluitend een veiling. Het duurde niet lang voordat wij bij het goede doel Support Casper uit kwamen, waar de volledige opbrengst van zowel het diner en de veiling heen gaan. Support Casper zet zich in tegen de vreselijke ziekte alvleesklierkanker waar in Nederland dagelijks 7 mensen overlijden. Wij vinden dit natuurlijk niet kunnen en willen Casper een handje helpen.

Het diner is in restaurant Guillaume wat zich bevind in het Deltion college, op 17 maart en begint om 18.30 maar natuurlijk bent u al vanaf 18.00 welkom. Wat er op het menu staat is nog een verassing maar natuurlijk houden wij rekening met bepaalde dieetwensen of allergieën (wel graag bij opgave bekend maken). Dit diner kost €20.- (excl. drinken) en dit gaat natuurlijk in z’n geheel naar het goede doel. Daarna is de veiling we hebben al enkele items zoals een kookboek van Johnny Boer die gesigneerd is, of een paar goede flessen wijn gesponsord door het Deltion College. Opgeven kan via benefietdiner.deltion@gmail.com voor 7 maart, geef aan met hoeveel personen u komt en of u speciale wensen heeft (allergieën, dieetwensen of vegatarisch)

Artikel delen: