Zondag rijden de treinen weer

DALFSEN –  HESSUM – Dienstregeling Vechtdallijnen Zwolle-Emmen zondag 28 februari hervat. Zoals het er nu uit ziet kan ProRail zaterdag de herstelwerkzaamheden afronden en vinden er testritten plaats. Als de resultaten van de testritten naar tevredenheid zijn, wordt de gehele dienstregeling vanaf zondagochtend 28 februari weer opgestart tussen Zwolle en Emmen.
Om de machinisten en stewards zo goed mogelijk te ondersteunen is naar behoefte op de eerste rit begeleiding aanwezig. De komende dagen rijden de stop- en snelbussen tussen Zwolle en Ommen. Reizigers kunnen de dienstregeling raadplegen op http://vechtdallijnen.nl.

Onderzoek
De toedracht van het ongeval in Dalfsen wordt onderzocht door de Onderzoeksraad voor Veiligheid, Inspectie Leefomgeving & Transport, Officier van Justitie, ProRail en Arriva. Dit onderzoek wordt in onze werkplaats in Meppel in alle rust en zorgvuldigheid uitgevoerd. Lopende het onderzoek kan Arriva hier geen uitspraken over doen.
Verzoek aan de pers: Onze medewerkers moeten in alle rust en zorgvuldigheid de testritten en de eerste ritten op zondag kunnen rijden. De aanwezigheid van media wordt daarom niet op prijs gesteld.

Artikel delen: