Zelf ´Wie is de Mol?` spelen in Dalfsen

Wie is de Mol is al jaren één van de best bekeken programma´s op de Nederlandse televisie. Fans van het programma kunnen zich nu zelf even in de wereld van de mol wanen. In Dalfsen kunt u namelijk een Wie is de Mol-groepsuitje boeken, waarbij u samen met collega´s, vrienden of familie het spel ´in het echt´ gaat spelen.

Hoe werkt het?

Net als in het tv-programma moeten er tijdens dit Wie is de Mol-spel verschillende opdrachten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan handboogschieten, bouwen met bamboestokken en varen met een drakenboot. De groep wordt verdeeld in teams, die het bij deze opdrachten tegen elkaar op moeten nemen. Het doel is om zoveel mogelijk munten te verdienen. Er is echter iemand die de prestaties van zijn of haar team negatief probeert te beïnvloeden. Aan de rest van de deelnemers de taak om te ontdekken wie dat is.

Het spel duurt ongeveer 3,5 uur en kost € 39,50 per persoon. Daar zit een beker voor de winnaar bij inbegrepen. Let op: voor dit uitje is een deelname van minstens 15 personen vereist. Kijk voor meer informatie op de website van Hiawatha-actief, het bedrijf dat deze activiteit in Dalfsen organiseert.

Andere groepsuitjes in de regio

Toch niet zo´n fan van Wie is de Mol? Gelukkig zijn er op het gebied van groepsuitjes genoeg andere opties in Dalfsen en regio. Wilt u bijvoorbeeld graag poker leren spelen? Dan kunt u natuurlijk op websites zoals Casinoshark lezen hoe het spel werkt en zelf aan de slag gaan. Veel leuker is het echter om samen met vrienden of collega´s een pokerworkshop te volgen. Dit kan onder meer in Zwolle. Andere originele groepsactiviteiten in de buurt: meedoen aan een Eendenrally of bij Partycentrum Het Boskamp een ritje in een gele fietstaxi boeken.

Artikel delen: