Geslaagd concert Bargzangers Lemele

Geslaagd concert Bargzangers Lemele

LEMELE – “Prachtig….en met die viool erbij, wat klinkt dat mooi!…”, zo vertelt een enthousiaste bezoeker van het jaarlijks concert van de Bargzangers uit Lemele. Bij zaal Dijk werd gisteravond voor de negende keer een concert gegeven door de vrijetijdszangers. Speciaal voor deze avond waren alle muzikanten in prachtige galakleding gehuld. Dat bleek niet alleen een grote verassing voor het publiek, maar ook voor de zangers van het koor, die onder luid applaus het podium mochten betreden.

Het publiek kon genieten van een zeer gevarieerd programma, onder leiding van dirigente Mieke Bruins. De lijst met nummers is samengesteld door de koorleden zelf: iedereen heeft zijn of haar favoriete nummer op een briefje geschreven en op die manier is een repertoire ontstaan van zeemensliederen, ‘oud-Hollandse’ nummers, maar ook Engelstalige liedjes.

Natuurlijk werd deze avond ook nog even aandacht besteed aan de Rabobank Clubkasaktie, waarvoor de Bargzangers zoveel mogelijk stemmen proberen te verzamelen. Dat de Bargzangers een stem meer dan waard zijn, hebben ze gisteravond wel bewezen. Stemmen kan nog tot a.s. woensdag!

Video 1
Video: concert Bargzangers 2016
Artikel delen: