Dalfsenaar opent tweede locatie van dansschool

DALFSEN – Vanaf april opent de dansschool, naast zijn huidige locatie in Ommen, een tweede locatie in Wijhe. Na opheffing van de vereniging Olympus Wijhe was het volgens eigenaresse Elsemieke Elst zonde dat de enthousiaste kinderen geen dansles meer konden volgen. Daarnaast is het zonde, voor een dorp als Wijhe, om het aanbod in dans te verliezen. Daarom is er besloten om een tweede locatie op te zetten in Wijhe.

Zaterdag 2 april zullen de eerste danslessen plaatsvinden. Dit gaat om Dreumesdans, Kinderballet en Jazz/Moderne dans. De danslessen zullen plaatsvinden in sportschool LEEF in Wijhe. Dansschool Elle Dansé staat voor goede technische danslessen van gediplomeerde dansdocenten. Daarnaast staat plezier bij de dansschool voorop.

18 juni 2016 trekt de dansschool gezamenlijk, met de locatie Ommen & Wijhe, het theater in om een top show neer te gaan zetten. Ook vereniging ASC Gym & Dance uit Dalfsen en Studio DanZo uit Deventer zullen meedoen aan dit spektakel.
In theater de Carrousel in Ommen gaan ze met het thema: De première twee dansvoorstellingen geven. De show belooft één grote beleving te worden, alsof u bij een echte première van een film bent. Dat wilt u toch niet missen?

Ook zo benieuwd naar deze nieuwe dansschool? Kijk dan op de website www.elledanse.nl

Artikel delen: