Lezers van Dalfsennet.nl kunnen een klus ochtend in mei winnen.

Lezers van Dalfsennet.nl kunnen een klus ochtend in mei winnen.

DALFSEN-NIEUWLEUSEN –

Op onze oproep afgelopen week hebben we al vele inschrijvingen gehad. Uiteraard kunnen mensen die deze oproep gemist hebben als nog hun klus aanmelden. Zodat we uit de grote stapel aanmeldingen een goede keuze kunnen maken.

Dus:

Heb je last van een krakende of piepende deur?
Vallen de boekenplanken bijna van de muur?
Staan er na drie jaar nog steeds schilderijtjes of foto’s op de grond die opgehangen moeten worden?

Voor kleine bouwgerelateerde problemen geeft DalfsenNet Magazine in samenwerking met Vechtdal Bouw uit Nieuwleusen in de maand mei een klusochtend weg!

Stuur een mail met naam, adres, toelichting en eventueel foto’s aan stefan@dalfsennet.nl met als onderwerp: klusochtend mei 2016 Dalfsennet Magazine om kans te maken.

Het materiaal voor de klus moet uiteraard wel door de winnaar zelf geleverd worden.

Uit alle inzendingen wordt in overleg met Bert Bonen, eigenaar van Vechtdal Bouw, een keuze gemaakt.

“Het is fantastisch om op deze manier eens iets leuks en ludieks te kunnen doen voor de mensen in de gemeente Dalfsen. Hoe mooi is het als wij ervoor zorgen dat de kleine probleempjes in een kort tijd bestek opgelost worden. We hopen dat veel mensen uit Dalfsen dit initiatief waarderen en de moeite nemen hun probleem te mailen.” aldus Bert Bonen

In de tweede editie van het Dalfsennet.nl Magazine zal een verslag geplaatst worden inclusief foto’s van deze ochtend. Ook wordt het geheel gefilmd en uitgezonden op Dalfsennet.nl.

Over Vechtdal Bouw:

Wie gaat bouwen of verbouwen gaat doorgaans niet over één nacht ijs. Daar gaat heel wat denkwerk en overleg aan vooraf. In uw huis brengt u immers een groot deel van uw leven door en uw bedrijfspand is uw visitekaartje waar u prettig en praktisch wilt kunnen werken. U moet zich helemaal thuis voelen in uw woon- en werkomgeving.

 Voor zowel het (ver)bouwen van uw huis en/of bedrijfspand staat Vechtdal Bouw voor u klaar en denkt met u mee. Wij willen uw partner zijn gedurende het gehele bouwproces; van ontwerpfase tot oplevering, maar ook voor beheer en onderhoud. 

 Heeft u specifieke wensen? Vechtdal Bouw bespreekt ze graag met u. Onze slogan luidt niet voor niets: Vechtdal Bouw is uw partner in de bouw!

Artikel delen: