Vitens geeft gratis watertappunten weg!

Drinkwaterbedrijf Vitens heeft iets te vieren. Dit jaar bestaan we namelijk 10 jaar in onze huidige vorm.

Dat vieren we niet met een groot feest, we hebben immers een meer dan 100-jarige geschiedenis in drinkwater. Wel geven we 100 watertappunten weg om de aandacht te vestigen op ons ‘blauwe goud’. Alle gemeenten in ons gebied komen hiervoor in aanmerking, ook die van u.

Hoe werkt het?

Onze actie is onderdeel van de ‘Kraanwater graag’ campagne en start op de Bevrijdingsfestivals op 5 mei a.s. Bezoekers kunnen door een ‘kraanwaterselfie’ van zichzelf te maken een watertappunt winnen voor hun gemeente. Uit alle inzendingen worden de 100 leukste selfies gekozen door een jury van Vitens medewerkers. De actie loopt tot en met september 2016. Achterop deze brief vindt u meer achtergrondinformatie over de campagne en de belangrijkste spelregels.

Wat kost het?

Niets. Wanneer een inwoner van uw gemeente een tappunt wint is zowel het tappunt als de plaatsing ervan gratis. De tappunten zijn immers een cadeau van Vitens (het tappunt en de plaatsing ervan vertegenwoordigen een waarde van € 4.000 euro. Deze kosten worden betaald door Vitens). U betaalt slechts het waterverbruik en het onderhoud aan het tappunt. Per jaar komt dit neer op circa € 400.

Wat moeten we daarvoor doen?

Ook niets. Een inwoner van uw gemeente kan het tappunt voor zijn of haar gemeente winnen. Als dit het geval is nemen we contact met u op en bepalen we samen met de winnaar waar het tappunt komt te staan. Wanneer u niet in aanmerking wilt komen voor een gratis tappunt, kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen aan communicatie@vitens.nl. We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij en dat u samen met ons deze actie tot een succes wil maken. Want door eenmalig watertappunten weg te geven, willen we al het goede van kraanwater benadrukken: het is lekker, gezond en de meest duurzame dorstlesser!

Bron Gemeente Dalfsen

 

 

Artikel delen: