Zoekt u hulp bij het op orde krijgen en behouden van uw administratie?

Dan bent u bij Monique Siero aan het juiste adres!

Als freelance administrateur kunt u haar inhuren als u tijdelijk of voor langere tijd iemand nodig heeft voor uw administratieve werkzaamheden, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap van een van uw werknemers. Ook als u zelf structureel te weinig tijd heeft voor uw administratie kan ze wat voor u betekenen. 

Als administratie- en organisatiecoach biedt ze u hulp en ondersteuning als u door omstandigheden het overzicht op uw administratie en/of huishouden bent kwijtgeraakt en als u uw uitgaven onder controle wilt krijgen en houden. Ze kan u ook vertellen welke papieren u hoe lang moet bewaren en of u wel gebruik maakt van alle toeslagen waar u recht op heeft.

Met haar ervaring, zowel betaald als op vrijwillige basis, kan ze u helpen bij de administratie van uw onderneming of uw privé-administratie. Monique kent diverse administratiepakketten en is breed inzetbaar. Haar motto is “verder kijken en denken dan papieren”. Ze ontzorgt, brengt alles weer op orde en is goed bereikbaar.

U kunt haar altijd bereiken om een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarbij ze samen met u uw wensen en knelpunten inventariseert.

Voor meer informatie zie www.sieroaeno.nl, bel of WhatsApp naar 06-20278554 of stuur een mailtje naar monique@sieroaeno.nl.

Artikel delen: