De Stuwzangers  geven de aftrap  vrijdagmiddag - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

De Stuwzangers geven de aftrap vrijdagmiddag

LEMELERVELD – De Stuwzangers geven vrijdagmiddag de ‘aftrap’ tijdens het koren festival in de feesttent te Lemelerveld. Om 13.30 u. begint dit jaarlijks terugkerende evenement. De vrijdagmiddag tijdens het Sukerbietenfeest trekt altijd veel publiek naar de grote feesttent in Lemelerveld.

De deelnemende koren zijn dus de Stuwzangers uit Vilsteren, de Noaberzangers uit Nieuw Amsterdam/Veenoord en de Bargzangers uit Lemele.
De Stuwzangers o.l.v. dirigent Flip Jonkman gaan een paar muzikale weken tegemoet. Op woensdag 10 augustus is men weer present op de Oud Hollandse markt in Lemele en wel vanaf 19.00 u.  Daarom ook zijn de repetities vervroegd aangevangen. Vrijdag 12 augustus vanaf 14.00 u. volgen er optredens in de feesttent te Wesepe. Besloten optredens zijn er op 17 een 22 augustus in resp. de Havezate te Zwolle en in Ermelo voor een groep uit Rotterdam.
Op zaterdag 20 augustus wordt de reis ondernomen naar Emmer-Compascuum alwaar de Stuwzangers zijn te vinden in het centrum tussen 12.30 u. en 17.00 u. in het kader van het 4e Veenoord  shantyfestival.
Voor meer informatie: www.destuwzangers.nl

 

Artikel delen: