Cursus Houtsnijden in de Olmen

DALFSEN – Om het houtsnijden een nieuwe impuls te geven organiseert Landstede Welzijn Dalfsen bij voldoende belangstelling wederom een cursus Houtsnijden. In deze tijd is het werken met natuurproducten hot-item. Hout is een eerlijk natuurproduct en hout leeft. Hieruit kunnen prachtige dingen worden gemaakt.

 

Uiteraard kunt u zich bekwamen in het traditionele houtsnijwerk, maar ook is er prachtig modern design te maken. Naast een puur technische aanpak zal er aandacht worden besteed aan het kijken en ‘begrijpen’ van het materiaal. Hoe maak je gebruik van de nerf en de structuur, welke onregelmatigheden kun je gebruiken en hoe. Vakmanschap en eigen creativiteit komen hierbij aan bod. De cursus is geschikt voor vrouwen en mannen. Eveneens is het mogelijk het figuurzagen onder de knie te krijgen. Misschien ook een leuk idee voor opa’s samen met kleinkinderen. Beide zijn welkom.

Landstede Welzijn Dalfsen start bij voldoende deelname met deze cursus Houtsnijden, 1 x per 14 dagen op zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. De cursus duurt 6 lessen en wordt gegeven in de Olmen, Oosterveen 21 te Nieuwleusen door professioneel houtsnijder Harm Zwart.

Heeft u belangstelling dan kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Dalfsen, Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 te Dalfsen, tel. 088 8508800.

Artikel delen: