Pas op: Geleur met pannen aan de deur!

Pas op: Geleur met pannen aan de deur!

HOONHORST – Waarschuwing van de politie: kijk goed uit wat je koopt! Een inzender: Vanochtend kwam in eens iemand bijmij aan de deur die Siemens pannen wilde verkopen. Kwam binnen met het smoesje dat hij bij de buren een garantie bewijs moest afgeven.

Mijn moeder uit Lemelerveld heeft een tijdje terug het zelfde gehad. Zij is er wel ingetuind. In eerste instantie gaf hij haar een kaartje met naam en gegevens van Siemens. Toen ze betaald had en hij weg was bleek het kaartje met zijn gegevens ook weg te zijn.

Het zat ons toen al niet lekker.

Ik heb vanmorgen mijn moeder gebeld, bij haar bleek het een jonge blanke jongen van rond de 20 jaar met blond haar te zijn geweest. Bij mij hier vandaag in Hoonhorst, een licht getinte man met zwart haar. Rijd in VW caddy blauw grijs. Heb nog wel kenteken kunnen zien. Deze door gegeven aan politie. De politie heeft in ieder geval de zaak in onderzoek.

Komt deze man vanmiddag ook bij u aa

n de deur, tip dan even de politie, dan weten zij waar ze deze man kunnen vinden.

Ben je echt pannen nodig, koop ze gewoon in Dalfsen in een winkel, want daar is de garantie wel echt, en ook de pannen.

Dit zelfde komt ook vaak voor met messen, die zijn toevallig overgebleven van een beurs en mogen dan voor weinig weg. Ook hier, ben je wat nodig, koop het gewoon in de winkel, ook al lijkt het nog zo’n mooie aanbieding.

Foto 1
Artikel delen: